Palvelumme

Suomen tehokkain taidepalvelu

Nimi Sulava kuvaa yrityksemme ydintä: sulavan prosessin kautta toimitettua uniikkia taidetta kaikille yrityksille. Ajatus Sulavasta syntyi, kun teimme töitä toimistokalustuksen parissa. Usein toimistot vaikuttivat erittäin latteilta ja ilmeettömiltä pois lukien muutamat sisäkasvit ja akustiikkalevyt. Tähän oli tosin helppo löytää myös syy: taiteen hankkiminen on hankala prosessi, johon kuluu niin aikaa, vaivaa kuin rahaakin.

Sulavan ensisijainen tehtävä onkin tarjota asiakkailleen korkealaatuista sisustustaidetta juuri heidän mielikuvituksensa mukaisesti. Luomme kaikki teokset asiakkaidemme toiveiden mukaan mittatilaustyönä siten, että teokset luovat keskenään johdonmukaisen kokonaisuuden. Kaikki teokset toteutetaan myös laadusta tinkimättä ja parhaista tarjolla olevista materiaaleista.

Palvelumme taipuu moneen

Sisustus

-Toimistot, aulat

-Hotellit

-Ravintolat

Henkilöstö

-TYHY-päivät

-Läksiäislahjat

-Merkkipäivälahjat

Liikelahjat

-Yhteistyökumppaneille

-Asiakkaille

 

Työkaluksi

-Sisustussuunnittelijoille

-Arkkitehdeille

 

Taidehankinta voi olla hankalaa - me teemme siitä helppoa

1. Yhteydenotto

Ottakaa yhteyttä meihin joko avoimessa muodossa tai Tilaa -sivun lomakkeen kautta. Me palaamme asiaan. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla koko projektin läpi.

usechatgpt init success

2. Suunnittelu

Määritetään taiteen määrä, materiaalit, taulujen koot, sekä suunnitellaan taiteen sisältö loppuun yhteynottolomakkeen esitietojen ja tarkempien toiveidenne mukaan. 

 

usechatgpt init success

3. Valmistus

Luomme kolme digitaalista kokonaisuutta toiveidenne pohjalta, joista voitte valita mieluisimman tai vapaasti yhdistellä kokonaisuuksia. Kun sopiva kokonaisuus on löytynyt valmistamme teokset Suomessa huippumateriaaleista.

4. Toimitus ja asennus

Toimitamme taulut haluamaanne paikkaan ja tarvittaessa myös asennamme teokset ammattilaisten toimesta.

Laatu

Jokainen ainutlaatuinen teos tehdään Suomessa, parhaista saatavilla olevista materiaaleista ammattilaisten toimesta.

Lähtökohtaisesti teoksemme ovat canvas-tauluja. Canvas-taulut ovat kestäviä, luovat tunnelmaa sekä parantavat toimistojen akustiikkaa. Jokainen projekti on kuitenkin ainutlaatuinen ja pystymmekin luomaan teoksia useista erilaisista materiaaleista juuri haluamienne toiveiden mukaan. Alla on listattuna yleisimmin käyttämämme materiaalit:

  • Canvas: Canvas-taulu antaa maalauksen tuntua, parantaa akustiikkaa ja on kestävä. Käyttämämme canvas on erittäin laadukasta Hahnemühle Art Canvas Smooth 370 gsm puuvilla-polyesterikangasta, joka täyttää jopa museoiden ja gallerioiden kestävyysvaatimukset. Kaikki canvakset tulevat pingotettuna kehyksessään.
  • Akryyli: Antaa teokselle kirkkaan ja aikaa kestävän viimeistelyn. Teos pohjustetaan DiPond-kevytlevyyn ja päällystetään kirkkaalla akryylimuovilla. Lopputulokset ovat ohuita, kevyitä ja erittäin kestäviä. Akryylikuvamme valmistetaan Suomessa ja ne noudattavat museostandardia.
  • Mattasatin-peperi: Hieman helmiäinen mattapinta. Paperi on erittäin laadukasta Hahnemühlen Photo Lusteria, jossa on tarkka värintoisto ja yli sadan vuoden arkistosäilyvyys.
  • Kiiltävä paperi: Kiiltävä, kontrasteja- ja värejä korostava pinta. Kiiltävällä paperi antaa teokselle muotikuvamaista tuntua. Käytetty paperi on Hahnemühlen Photo Gloss -paperia, jossa on tarkka värintoisto ja yli sadan vuoden arkistosäilyvyys.
  • Fine Art -materiaali: Antaa teokselle vanhan valokuvapaperin vivahteen. Materiaali on puuvillaa, jonka lämmin pohjaväri antaa teokselle tasaisen pehmeän ja lämpimän yleissävyn.
  • Photo Rag: Antaa teokselle luonteenomaisen, käsinkosketeltavan tuntuman. Materiaali on Hahnemühlen 100 % puuvillaa, jota taidekuvaajat suosivat töissään. Materiaalilla oli yli 100 vuoden arkistokestävyys. ISO 9706.
  • William Turner -paperi: Antaa teokselle erittäin rouhean ja originaalin pintatuntuman. Karkeasta pinnastaan huolimatta antaa kuvalle terävät ja kirkkaat värit. Materiaali on Hahnemühlen 100 % puuvillaa, joka noudattaa museolaatua ja sillä on yli sadan vuoden arkistosäilyvyys.
  • Bambupaperi: Ympäristöystävällinen, luonnonvalkoinen ja lämminsävyinen. Materiaalina toimii Hahnemühlen 90 % bambukuitu, 10 % puuvilla, bambupaperi. Materiaali noudattaa museolaatua ja sillä on yli sadan vuoden arkistokestävyys. ISO 9706.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä:

Yhteystietojasi käytetään vain yhteydenottoasi koskevissa asioissa. Lue koko tietosuojaselosteemme täältä.