Meksikon maut

Teemat ja toiveet

Meksikolainen ruokaperinne, maalaistunnelma, rikas värimaailma. Teoksilla haluttiin luoda ravintolaan viihtyvyyttä ja parantaa asiakaskokemusta.

Teosten määrä

2 kpl 100×150 cm

3 kpl 60×90 cm

Hintaluokka 1950 €

Projektin kuvaus

Projektissa yhdistyi hyvä ruoka, luovuus ja taide. Tavoitteena oli luoda unohtumaton visuaalinen elämys asiakkaille, joka täydentää ravintolan autenttista meksikolaista tunnelmaa ja ruokalistaa.

Taidekokonaisuus sisältää useita ainutlaatuisia tauluja, jotka on suunniteltu heijastamaan Meksikon rikasta kulttuuriperintöä, eloisia värejä ja gastronomian iloista tunnelmaa. Taulujen suunnittelu ja valmistus toteutettiin yhteistyössä suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Uniikki värikäs ja meksikolaisia muotoja sekä ruokia kuvaava taulu ravintolalle.

Kokoelman jokainen taulu on suunniteltu heijastamaan Meksikon monimuotoista ruokakulttuuria ja alueellisia erikoisuuksia. Osa tauluista kuvaa perinteisiä meksikolaisia mausteita ja yrttejä, kuten korianteria, meksikolaista minttua  ja chipotlea. Toisaalta ravintolaan haettiin vehreää meksikolaista maalaismaisemaa, jossa viljellään raaka-aineita ravintolalle. Osa tauluista sisältää kuvituksia meksikolaisista ruokalajeista ja ravintolan suosituimmista ruuista.

Kiinnostuitko?

Referenssit ovat suuntaa-antavia. Kokonaisuudet hintoineen vaihtelevat tilauskohtaisesti taulujen koon, materiaalien ja määrän mukaan. Mikäli räätälöidyt teokset kiinnostavat, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja tarjous.