Värien kudelma

Teemat ja toiveet

Työntekijöiden oikeudet, tiimihenki, korkealaatuinen työnjälki, yrityksen oma värimaailma

Teosten määrä

2 kpl 60×90 cm

2 kpl 90×135 cm

Hintaluokka 1500 €

Projektin kuvaus

Projekti toteutettiin rakennusyhtiölle, jolla oli vahva halu viestiä yrityksen identiteettiä, arvoja sekä korostaa työntekijöidensä oikeuksia. Projektin tavoitteena oli luoda visuaalinen ilme, joka heijastaa rakennusyhtiön omia värejä, tiimihenkeä sekä korkealaatuista työn jälkeä.

Projektin käynnistyessä tiimimme tutustui tarkasti yrityksen brändiin ja arvoihin. Yrityksen omat värit muodostivat pohjan taideprojektin visuaaliselle ilmeelle. Käytimme näitä värejä inspiraationa luodessamme ainutlaatuisia taideteoksia, jotka heijastavat rakennusyhtiön dynaamisuutta ja ammattitaitoa.

Viisi rakennusmiestä katsoo kohti työmaata harmaa-oransissa taiteellisessa kuvassa. Tadetta rakennusyrityksen toimistoon
Neljä rakennustyöntekijää kuvattuna uniikissa maalauksessa. Taidetta rakennusyhtiölle

Lisäksi projektissa keskityttiin korkealaatuisen työn jäljen esittämiseen. Teoksissa kuvattiin upeita ja tarkkoja yksityiskohtia rakennusprosesseista, joiden avulla haluttiin viestittää rakennusyhtiön sitoutumisesta laadukkaaseen lopputulokseen. Tarkasti valitut värit ja huolellisesti luodut kompositiot vangitsevat katsojan huomion ja välittävät tarkan työn merkityksen.

Räätälöity taiteellinen kuvitus rakennustyömaasta. Taidetta toimistoon rakennusfirmalle

Yrityksen arvot, erityisesti työntekijöiden oikeuksista välittäminen, oli projektin toinen keskeisistä näkökulmista. Teokset korostavat työntekijöiden roolia ja heidän arvokasta panostaan rakennusprosesseissa. Tavoitteenamme oli tuoda esille työntekijöiden ylpeys ja intohimo työhönsä sekä korostaa heidän osallisuuttaan ja vaikutusvaltaansa yrityksessä. Teoksissa tämä näkyy pitkälti kuvien tyylisuunnista, jotka ovat melko taideorientoituneita ja vapaa tunnelmaisia, poiketen – jos hieman yleistää – perinteisistä rakennusalan toimitiloista.

Tiimihenki oli myös tärkeä osa projektin viestiä. Halusimme kuvata taideteoksissa tiimityöskentelyn voimaa ja yhteistyön merkitystä rakennusprojekteissa. Tämä ilmeni esimerkiksi teoksissa, joissa eri ammattiryhmien edustajat työskentelevät yhdessä saavuttaakseen yhteisen tavoitteen. Tiimihenki loi taideteoksiin energistä ja positiivista ilmapiiriä, joka heijastaa yrityksen työyhteisön vahvuutta.

Viisi rakennusmiestä katsoo kohti työmaata harmaa-oransissa taiteellisessa kuvassa. Tadetta rakennusyrityksen toimistoon

Kiinnostuitko?

Referenssit ovat suuntaa-antavia. Kokonaisuudet hintoineen vaihtelevat tilauskohtaisesti taulujen koon, materiaalien ja määrän mukaan. Mikäli räätälöidyt teokset kiinnostavat, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja tarjous.