Mamma Mario!

Teemat ja toiveet

Toimipisteen jokaiselle työntekijälle oma taulu TYHY-päivän ohjelmateemana. Taulujen ideat kollegoilta.

Teosten määrä

8 kpl 90×135 cm

Projektin kuvaus

Projekti toteutettiin energiselle pääomayhtiölle, jossa positiivinen työilmapiiri ja sen kohentaminen olivat erittäin vahvassa asemassa. Kiitoksena työntekijöilleen, yritys teetti kaikille toimipisteen työntekijöille omat Mario-teemaiset taulut, joissa taulujen teemat kuvaavat jollakin tapaa taulun saajan persoonaa, harrastuksia tai kiinnostuksen kohteita – tai vain sisäpiiri vitsejä, jotka Sulavan taitelijat toteuttivat positiivisesti huvittuneena. Mario-teema tauluihin oli löydetty kollegojen kesken yhteisestä kiinnostuksesta peliin nuoruusajoilta.

Jokainen toimiston työntekijä tiesi saavansa taulun, mutta taulujen sisältö pysyi toimitukseen asti yllätyksenä, sillä kollegat saivat päättä toistensa aiheet sen perusteella, miten he itse kollegansa näkevät. Lienee siis viisainta toteuttaa tällainen konsepti lähinnä hyvässä hengessä ja ilmapiirissä, kuten tässä tapauksessa ehdottomasti olikin!

Teoksissa näkyy vahvasti niin matkailu, urheilu harrastukset kuin työminän näkemyksetkin. Sen lisäksi, että teoksilla saatiin ilahdutettua kollegoita, niin synnytettiin myös ohjelmanumero työhyvinvointipäiville taulujen julkaisemisen ja jakamisen muodossa.

Mario-teema valikoitui teosten keskiöön työntekijöiden omasta toiveesta. Sulavan päähän jäi luovaa valinnan vapautta yleisestä teosten tyylisuuntauksesta. Digitaalisen taiteen suuntaan päädyttiin ensinnäkin videopeliteeman pohjalta sekä aiheen, että asiakasyrityksen rennonletkeän ja humoristisen työilmapiirin vuoksi.

Kiinnostuitko?

Referenssit ovat suuntaa-antavia. Kokonaisuudet hintoineen vaihtelevat tilauskohtaisesti taulujen koon, materiaalien ja määrän mukaan. Mikäli räätälöidyt teokset kiinnostavat, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja tarjous.