Mielikuvituksen maailma

Teemat ja toiveet

Uniikkeja teoksia jokaiselle työntekijälle omien toiveidensa mukaisesti. 

ps. Katso alla olevan gallerian kuvateksteistä kuvakohtaiset toiveet

Teosten määrä

5 kpl 60×90 cm

9 kpl 100×150 cm

Projektin kuvaus

Projektissa luotiin pelifirman kaikille työntekijöille omat taulut heidän toiveidensa mukaan. Yrityksen ajatuksena oli jakaa työntekijöilleen personoidut kiitoslahjat joulun alla. Tähän haasteeseen Sulavan taitelijat lähti innolla mukaan, sillä jokainen taulu oli täysin uniikki ja omalla teemalla, mikä teki projektista erityisen kiinnostavan.

Hanke eteni sulavasti, kun ensimmäisen yhteydenoton jälkeen sovimme hankkeen alustavat ääriviivat taulujen määrän ja koon suhteen. Kun kaikilta työntekijöiltä oli saatu toiveet, aloimme taiteilijoidemme kanssa tekemään teosehdotuksia, joista lopulta valikoitui sopivat teokset valmistukseen. Hankkeen lopussa teokset toimitettiin yrityksen toimitiloihin sovittuna ajankohtana.

Leijona katsomassa maisemia Kolin kansallismaisemissa. Uniikki valokuvamainen taideteos yrityksen toimitiloihi, aulaan tai toimistoon.
Oranssin ja sinisen vastaväreillä luotu kontrasti veden ja tulen välille. Áinutlaatuinen näyttävä taideteos liiketoiloihin.

Erityisen tästä kokonaisuudesta teki teosten sisällön erityinen ainutkertaisuus, sillä teokset eivät varsinaisesti ollut millään tavalla linkitettynä toisiinsa. Tässä suhteessa pääsimmekin hyödyntämään eritysitä vahvuuttamme, mikä on nimenomaan täysin uniikkien, toiveisiin pohjautuvien teosten luominen.

Kiinnostuitko?

Referenssit ovat suuntaa-antavia. Kokonaisuudet hintoineen vaihtelevat tilauskohtaisesti taulujen koon, materiaalien ja määrän mukaan. Mikäli räätälöidyt teokset kiinnostavat, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja tarjous.