Makuja masuun

Teemat ja toiveet

Valokuvamaisia teoksia kuvaamaan leipomon tuotteita ja parantamaan myymälän viihytyyttä.

Teosten määrä

4 kpl  40×60 cm

1 kpl 100×150 cm

Hintaluokka 1500 €

Projektin kuvaus

Projekti toteutettiin leipomon myymälään, ja siinä esiteltiin valokuvamaisia digitaalisia teoksia. Projektin tavoitteena oli yhdistää taide ja leipomon ympäristö luomalla visuaalisesti mielenkiintoisia ja houkuttelevia teoksia.

Teokset olivat digitaalisesti luotuja valokuvamaisia kuvia, jotka esittivät leipomon herkullisia leivonnaisia, uunin lämpöä tai herkullisia suolaisia eväitä. Taiteilijat käyttivät erilaisia tekniikoita ja digitaalisia työkaluja luodakseen teokset, joissa yhdistyivät taiteellinen näkemys ja leipomon maailma.

Uniikki valokuvamainen taideteos donitseista, joka sopii hyvin niin leipomoiden, kahviloiden kuin ravintoloidenkin seinälle.
Uniikki taideteos kahvilan myymälään. Patonki valaistuna pimeässä huoneessa.

Teosten tarkoituksena oli luoda visuaalinen houkutus ja herättää asiakkaiden mielenkiinto leipomon tuotteita kohtaan. Ne toimivat myös keskustelunavauksina ja lisäsivät yleistä tunnelmaa myymälässä.

Kiinnostuitko?

Referenssit ovat suuntaa-antavia. Kokonaisuudet hintoineen vaihtelevat tilauskohtaisesti taulujen koon, materiaalien ja määrän mukaan. Mikäli räätälöidyt teokset kiinnostavat, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja tarjous.