Luonnon sydämessä

Teemat ja toiveet

Kalastus, eräily, digitaalisuus ja luonto sekä laaja väriskaala

Teosten määrä

2 kpl 60×90 cm

1 kpl 90×135 cm

Hintaluokka 1100 €

Projektin kuvaus

Tämä taideprojekti toteutettiin yhteistyössä kalastusliikkeen kanssa, jonka arvot pohjautuvat luontoon, kotimaisuuteen ja eräilyn hienouteen. Projektin tavoitteena oli luoda kuvataideteos, joka kietoutuu näiden teemojen ympärille ja välittää katsojalle aidon luontokokemuksen ja kalastuksen lumon.

Taiteilijatiimimme uppoutui kalastusliikkeen tunnelmaan, tutki paikallisen luonnon kauneutta ja kalastusharrastuksen rikasta perinnettä. Tavoitteenamme oli kuvata taideteoksissa elävästi luonnon sydämessä vietettyjä hetkiä ja vangita kalastuksen ainutlaatuinen tunnelma.

Teoksissa keskityimme kuvaamaan luonnon kauneutta ja sen vaikutusta kalastuselämykseen. Käytimme tarkoin valittuja värejä ja tekstuureja luomaan taideteoksiin eloisuutta ja syvyyttä. Esimerkiksi kirkkaat siniset ja vihreät sävyt kuvasivat vesistöjä ja niiden heijastuksia, kun taas maanläheiset värit edustivat rantoja ja metsiä.

Oranssi, lila, sininen ainutlaatuinen taideteos yrityksen toimistoon ja toimitiloihin.

Kotimaisuus oli tärkeä osa taideprojektia. Taideteoksissa halusimme heijastaa kotimaisen luonnon ja kalastuksen merkitystä Suomalaiselle perinteelle. Esimerkiksi kuvittamalla suomalaisia maisemia ja käyttämällä kotimaisia kalalajeja, halusimme korostaa Suomalaista mökkikalastuksen kulttuuria. Pyrimme myös välittämään eräilyn ja kalastuksen rauhoittavan ja rentouttavan vaikutuksen. Kuvituksissa näkyvät luonnonrauhaa huokuva hiljaisuus ja hetket, jolloin kalastaja pääsee irtautumaan arjen kiireestä ja yhdistymään luontoon.

Värikäs ja hämyinen tunnelma, jossa kalastaja pitää suurta kalaa lammen keskellä. Uniikki taideteos vähittäistavarakaupalle.

Teosten keskiössä oli kalastus ja sen moninaisuus. Kuvituksissa näkyivät erilaiset kalastustekniikat ja kalalajit, jotka ovat merkityksellisiä kyseiselle alueelle tai kalastusliikkeelle. Käytimme yksityiskohtien ja realististen elementtien tuomista teoksiin, jotta katsoja voi lähes tuntea onkimisen tai virvelöinnin jännityksen.

Futuristinen ja mystinen taideteos, jossa kalastaja pyydystää suurta kalaa. Toimistotaidetta yrityksille.

Kiinnostuitko?

Referenssit ovat suuntaa-antavia. Kokonaisuudet hintoineen vaihtelevat tilauskohtaisesti taulujen koon, materiaalien ja määrän mukaan. Mikäli räätälöidyt teokset kiinnostavat, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja tarjous.