Iloa ja värien riemua

Teemat ja toiveet

Luovuus, hahmojen tunnistettavuus, leikkisyys, avarakatseisuus

Teosten määrä

2 kpl 90×135 cm

3 kpl 100×150 cm

usechatgpt init success
usechatgpt init success

Hintaluokka 2100 €

Projektin kuvaus

Taideprojekti toteutettiin lasten juhlatilaan, jossa tavoitteena oli välittää vapautta, hauskuutta ja juhlatunnelmaa. Teosten avulla haluttiin luoda visuaalinen ilme, joka välittäisi luovuuden, vapauden ja mahdollisuuksien maailmaa – vain taivas on rajana! Teoksiin otettiin mukaan lapsille tuttuja hahmoja kuten Super Mario ja Roope Ankka

Taiteilijatiimimme syventyi lasten mielenmaailmaan ja juhlatilan tunnelmaan. Halusimme luoda taideteoksia, jotka herättävät iloa ja innostusta. Käytimme räikeitä värejä, kuten kirkkaita punaisia, keltaisia, sinisiä ja vihreitä, jotka välittivät energisyyttä ja juhlatunnelmaa. Värimaailma oli tarkoituksella räikeä ja sisälsi kontrasteja, jotta se herättäisi lapsissa uteliaisuutta ja luovaa ajattelua.

Tunnistettavia hahmoja monivärisessä ja räikeässä ympäristössä. Unniikki taideteos vapaa-ajanvietto tilaan.
Hauska ainutlaatuinen teos, jossa Mariot seikkailevat avaruudessa. Taidetta vapaa-ajanvietto tilaan

Hauskuus oli keskeinen elementti taideprojektissa. Teoksissa näkyi iloisia hahmoja, hymyileviä eläimiä ja leikkisiä muotoja, jotka herättivät lapsissa iloa ja naurua. Käytimme erilaisia tekstuureja ja materiaaleja, kuten kiiltäviä pintoja ja pehmeitä elementtejä, jotka kutsuivat lapset tutkimaan teoksia ja kokeilemaan erilaisia aistimuksia.

Taideteoksissa keskityimme ilmaisemaan nopeutta ja liikettä visuaalisesti. Käytimme virtaviivaisia muotoja, dynaamisia linjoja ja graafisia elementtejä luodaksemme illuusion etenemisestä ja nopeudesta. Värien valinnassa korostimme futuristisia sävyjä, jotka sopivat hyvin myös yrityksen skandinaaviseen luonteeseen. Futuristisella ja pelkistetyllä värimaailmalla saimme myös luotua kuvaa yrityksen ajankohtaisuudesta ja positiivisesta suhtautumisesta luontoon.

Teoksissa keskityimme välittämään vapauden ja leikin tärkeyttä. Käytimme abstrakteja muotoja ja eloisia kuvioita, jotka symboloivat lasten mielikuvituksen rajojen ylittämistä. Teoksissa näkyivät esimerkiksi lentävät ilmapallot, pyörremyrskyt ja värikkäät ilotulitukset, jotka kuvastivat vapauden tuntua ja rajattomia mahdollisuuksia.

Tunnettuja hahmoja värikkäässä kuvituskuvassa kakun päällä. Taideteos leikki- ja harrastetiloihin.

Luovuus oli tärkeä osa taideprojektia. Halusimme herättää lasten mielikuvitusta ja innostaa heitä ilmaisemaan itseään taiteen kautta. Teoksissa näkyi rohkeita ja leikkisiä muotoja, jotka kannustivat lapsia löytämään omat mielikuvitusmaailmansa. Käytimme esimerkiksi värikkäitä pensseleitä, sateenvarjoja ja taikasauvoja, jotka symboloivat luovaa ajattelua ja mahdollisuuksia.

Kiinnostuitko?

Referenssit ovat suuntaa-antavia. Kokonaisuudet hintoineen vaihtelevat tilauskohtaisesti taulujen koon, materiaalien ja määrän mukaan. Mikäli räätälöidyt teokset kiinnostavat, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja tarjous.