Pohjolan metsät

Teemat ja toiveet

Scandinaavisuus, luonnon metsät, puhtaus ja raikkaus

Teosten määrä

Useita

Projektin kuvaus

Projekti keskittyi skandinaavisen hotellin hotellihuoneisiin ja kabinetteihin luotujen teosten luomiseen. Taiteilijat pyrkivät välittämään suomalaisen luonnon ja puhtauden tunteen teoksissaan. Sivun alussa ja jutun reunoilta voi nähdä joitakin kokonaisuuden teoksia ja niiden hahmotelmia.

Jokainen hotellihuone sekä kabinetti sai oman ainutlaatuisen teoksen, joka oli suunniteltu huoneen ilmeen ja tunnelman mukaan. Useissa teoksissa pääteemana oli metsä, joka antoi huoneisiin raikkaan luonnon tunnelman lisäksi myös lempeää väriä.

Hotellin kabinetti, jonka seinällä on uniikkeja taideteoksia. Ainutlaatuista taidetta kaikki hotellin tiloihin.
Kolmiosainen uniikkitaideteos hoitellihuoneen seinällä. Ainutlaatuista taidetta hotellihuoneisiin.

Teosten tavoitteena oli tarjota hotellivieraille ainutlaatuinen ja inspiroiva kokemus, joka auttaisi heitä tuntemaan yhteyttä Suomen luontoon ja sen puhtauteen. Hotellivieraat voivat ihailla teoksia huoneissaan ja kabineteissaan, ja jokainen teos oli suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen elämys.

Kiinnostuitko?

Referenssit ovat suuntaa-antavia. Kokonaisuudet hintoineen vaihtelevat tilauskohtaisesti taulujen koon, materiaalien ja määrän mukaan. Mikäli räätälöidyt teokset kiinnostavat, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja tarjous.