Muotojen harmonia

Teemat ja toiveet

Monimuotoisuus, innovatiivisuus sekä ammattiylpeys jonka aiheena on syvä ymmärrys muotojen, fysiikan lakien ja rakentamisen symbioosiin

Teosten määrä

1 kpl 30×90 cm

3 kpl 60×90 cm

2 kpl 100×150 cm

Projektin kuvaus

Projekti toteutettiin arkkitehtitoimistolle, jonka keskeisiä arvoja olivat monimuotoisuus, innovatiivisuus ja ammattiylpeys. Projektin tavoitteena oli luoda visuaalinen taideteos, joka korostaa näitä arvoja ja välittää arkkitehtien syvää ymmärrystä muotojen, fysiikan ja rakentamisen yhdistämisestä.

Taiteilijatiimimme sukelsi arkkitehtuurin maailmaan ja tutki toimiston suunnittelufilosofiaa ja arvoja. Halusimme kuvata taideteoksissa monimuotoisuutta ja innovatiivisuutta. Käytimme abstrakteja muotoja, jotka heijastivat erilaisten rakennusten ja tilojen monimuotoisuutta. Teoksissa näkyivät erilaiset rakennusmateriaalit ja -tyylit, jotka edustivat arkkitehtuurin rikkautta ja luovuutta.

Uniikkia toimistotaidetta yritysten liiketilohiin. Värikäs taideteos, jossa on suoria viivoja ja toistuvia kuvioita.
Spektrin värit sisältävä uniikki taideteos, arkkitehtien toimistoon.

Teoksissa haluttiin myös välittää arkkitehtitoimiston ammattiylpeys ja vahva osaaminen. Käytimme symboleja, jotka kuvastivat arkkitehtuurin elementtejä ja suunnittelutyön yksityiskohtia. Esimerkiksi mittakaavat, viivaimet ja työkalut olivat osa taideteoksia, jotka välittivät arkkitehtien tinkimätöntä asennetta ja tarkkuutta työssään.

Skandinaavisuus oli tärkeä osa taideprojektia. Halusimme välittää pohjoisen luonnon ja arkkitehtuurin vaikutusta teoksiin. Käytimme raikkaita ja luonnonläheisiä värejä sekä yksinkertaisia, mutta elegantteja muotoja. Taideteoksissa näkyi minimalistinen tyyli ja selkeä linjakkuus, jotka ovat osa skandinaavista arkkitehtuuriperinnettä.

Fysiikan lait ja abstraktit muodot olivat osa taideprojektia, jolla haluttiin kuvata arkkitehtien syvää ymmärrystä muotojen ja rakentamisen taustalla olevista periaatteista. Teoksissa näkyi esimerkiksi geometrisia muotoja ja abstrakteja kaavioita, jotka symboloivat rakentamisen fysiikkaa ja rakenteiden tasapainoa. Tällä tavoin halusimme välittää viestin siitä, että arkkitehdit yhdistävät taiteen ja tieteen luodessaan kauniita ja kestäviä rakennuksia.

Kiinnostuitko?

Referenssit ovat suuntaa-antavia. Kokonaisuudet hintoineen vaihtelevat tilauskohtaisesti taulujen koon, materiaalien ja määrän mukaan. Mikäli räätälöidyt teokset kiinnostavat, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja tarjous.