Strategiaa seinille

Teemat ja toiveet

Arvot: kestävyys, asiakaslähtöisyys ja joustavuus

Strategia: ketteryys, nopeus sekä jatkuva kehitys

Yrityksen omavärimaailma

Teosten määrä

4 kpl  90×135 cm

4 kpl 100×150 cm

Projektin kuvaus

Lähdimme rakentamaan teoksia, jotka kuvaavat asiakkaamme arvomaailmaa ja strategiaa. Kyseisen yritys halusi teoksilla viestittää ensisijaisesti heidän arvomaailmaansa, jonka keskiöissä olivat kestävyys, asiakaslähtöisyys ja joustavuus. Toissijaisesti teoksiin haettiin yrityksen strategiasta suuntaviivoja, joita olivat logistiikan ketteryys, nopeus ja jatkuva kehittäminen sekä oppiminen.

Projektissa lähdettiin hakemaan hieman abstraktiin suuntaan kallistuvia teoksia, joissa kuitenkin keskiössä pysyy maanläheisesti logistiikan liiketoiminta. Näin saatiin yhdistettyä upeita teoksia välittämään tunnetta, arvopohjaa sekä strategiaa kuitenkin pitäen mielessä yrityksen liiketoimintaympäristö.

Kuvissa on vahvasti läsnä myös asiakasyrityksen oma värimaailma, joka heijastuu niin logoon kuin miksi ei myös tekemiseenkin, mikäli värejä lähtisi tulkitsemaan hieman syvemmällä tasolla.

Kiinnostuitko?

Referenssit ovat suuntaa-antavia. Kokonaisuudet hintoineen vaihtelevat tilauskohtaisesti taulujen koon, materiaalien ja määrän mukaan. Mikäli räätälöidyt teokset kiinnostavat, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja tarjous.