Liikkeessä luvuin

Teemat ja toiveet

Visuaalisesti miellyttävä abstraktihtavateos, josta heijastuu asiakkaille lisäarvon tuottaminen sekä positiivinen työyhteisö.

usechatgpt init success

Teosten määrä

1 kpl 100×150 cm

1 kpl 40×60

Hintaluokka 800 €

Projektin kuvaus

Projektissa luotiin kaksi teosta tilitoimistolle, jonka keskeisimpiä teemoja olivat lisäarvon tuottaminen asiakkaille, yhdenvertaisuus työyhteisössä ja oikeudenmukaisuus. Projektin tavoitteena oli luoda visuaalinen taideteos, joka heijastaa moderniutta, positiivista työilmapiiriä ja välittää tilitoimiston arvoja.

Taiteilijatiimimme syventyi tilitoimiston toimintaan ja sen tavoitteisiin. Halusimme kuvata taideteoksissa lisäarvon tuottamista asiakkaille. Tämä ilmeni esimerkiksi abstrakteissa kuvissa, joissa numerot ja tilastot muuttuivat dynaamisiksi muodoiksi ja kuvioiksi. Näin välitimme viestin tilitoimiston kyvystä analysoida ja hyödyntää asiakkaan taloudellisia tietoja heidän menestyksensä edistämiseksi.

Abstrakti taideteos kuvaamaan yrityksen sini-oranssia värimaailmaa ja tiimityö arvoja. Toimistotaidetta tilitoimistolle.

Myös modernia ilmettä ja positiivista työyhteisöä välitettiin teoksien avulla. Käytimme taideteoksissa raikkaita värejä ja virtaviivaisia muotoja, jotka välittivät energisyyttä ja nykyaikaisuutta. Teokset kuvasivat hymyileviä hahmoja, jotka tekevät yhteistyötä ja nauttivat työskentelystä. Halusimme välittää viestin siitä, että tilitoimisto on innostava ja positiivinen työympäristö, joka kannustaa luovaan ajatteluun ja tehokkaaseen työskentelyyn.

Sinisen ja oranssin vastaväreillä leikkivä abstrakti taideteos, joka kuvaa modernin yrityksen arvomaailmaa. Taidetta toimistoon.

Yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus olivat keskeisiä arvoja, joita halusimme välittää taiteessa. Kuvituksissa korostui työyhteisön monimuotoisuus ja yhteistyön voima. Käytimme erilaisia hahmoja ja symboleja kuvastamaan tilitoimiston henkilöstön monipuolisuutta ja jokaisen työntekijän arvokasta panosta. Taideteoksissa näkyivät myös kohtaamiset asiakkaiden kanssa, joissa oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus olivat keskiössä.

Kiinnostuitko?

Referenssit ovat suuntaa-antavia. Kokonaisuudet hintoineen vaihtelevat tilauskohtaisesti taulujen koon, materiaalien ja määrän mukaan. Mikäli räätälöidyt teokset kiinnostavat, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja tarjous.